Home

Uis it bruker

Aktivering av IT-bruker Universitetet i Stavanger - uis

 1. Søknad og opptak. Frister (12). Internasjonalt opptak (3
 2. Som student ved UiS bør du aktivere din IT bruker for å kunne ta i bruk viktige IT tjenester ved UiS
 3. På grunn av smittesituasjonen i samfunnet og myndighetenes anbefalinger blir IT-servicedesk stengt for fysisk oppmøte fra og med mandag 9. november. Hjelp via e-post it-hjelp@uis.no og telefon 51833000 vil fungere som vanlig. Vi vil hele tiden følge situasjonen og vurdere åpning igjen så snart det er forsvarlig

Aktiver IT-bruker - Ny student? - UiS

Ny IT-bruker Som student ved UiS bør du aktivere din IT bruker for å kunne ta i bruk viktige IT tjenester ved UiS. Universitetet i Stavanger, 4036 Stavanger Telefon: 51 83 10 00 , Epost: post@uis.n NB! Husk å kopiere dine data før bruker stenges. Du kan logge deg på Studentweb for å bestille karakterutskrift etc. også etter at du ikke lenger har gyldig studierett, men må da bruke fødselsnummer (11 siffer) og pinkode. Closing IT user account and Email for UiS students The IT systems are integrated with the student system

Uis it bruker. Som student ved UiS bør du aktivere din IT bruker for å kunne ta i bruk viktige IT tjenester ved UiS Når du aktiverer din IT-bruker får du tildelt et brukernavn og lager et passord som du senere må bruke for innlogging på IT-tjenestene ved UiS Canvas prosjektet har som mål å føre alle brukere og emner over til den nye læringsplattformen før semesterstart høst 2017 For å teste installasjonen av sikker nettleser kan du gå til uis.inspera.no og logge deg inn med FEIDE bruker for å så gjennomføre demotesten «Demonstrasjon med sikker nettleser». Skriv inn koden uis123 når du blir bedt om det itslearning er Europas ledende læringsplattform. Millioner av brukere kan ikke ta feil. Se hva itslearning kan gjøre for deg, med våre interaktive demoer

Rune Dahl Fitjar | RIS3

If you have any problems, please contact IT-servicedesk by email it-hjelp@uis.no or phone +47 51833000 IT-servicedesk - ground floor in Kitty Kielland hus - Opening hours 08:00-14:3 Du trenger en IT-brukerkonto ved UiT for å få tilgang til de aller fleste tjenestene som vi tilbyr. Under finner du informasjon og veiledninger for hvordan du går fram for å ta i bruk din IT-brukerkonto, endre passord, glemt passord mm

Veiledninger og informasjon om IT-tjenestene ved UiO UiS - vil utfordre det velkjente og utforske det ukjente. Universitetet i Stavanger (UiS) har omlag 12.000 studenter og 1.700 ansatte. Den som ansettes skal bidra til at universitetet bruker IT-teknologi til å fornye, forenkle og forbedre sine tjenester

Kitty Kiellands hus, UiS. Postadresse: Postboks 8600 Forus, 4036 Stavanger; 51 83 33 00; sis@studentensbeste.no Varsle om uønsket hendelse. Denne nettsiden bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling, samt å gjøre din opplevelse som besøkende best mulig Utrygt å bruke UiS-nettverk. De som bruker det trådløse nettverket til Universitetet i Stavanger driver med sjansespill. Av Silje Ludvigsen Mandag 27.09 2010. Del Slik bruker du pakken. Her er informasjon om kompetanseutviklingspakken Nasjonale prøver i lesing til deg som skal lede arbeidet i kollegiet. Du vil finne en oversikt over innholdet i pakken og hva de ulike øktene handler om. Vi anbefaler at pakken brukes på høsten etter at nasjonale prøver er gjennomført og resultatene foreligger Derfor bruker hun en metode som kalles omvendt klasserom. Dette innebærer at hun gir studentene instruksjonsvideoer som de ser på nettet som hjemmelekse. Hun bruker for tiden metoden omvendt klasserom i klassen sin » Å studere praksis, forståelse og handling i møte med mangfold»

Studentforsiden Universitetet i Stavange

Slik bruker du pakken Forberedelse: Det er viktig at du som skal lede kompetanseutviklingen i barnehagen setter deg godt inn i pakkens innhold og organisering. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre hvilke dokumenter personalet trenger utskrifter av før dere går i gang med den enkelte økten. Målgruppe UiS bruker krisepakke-penger til å pusse opp Universitet i Stavanger har sikret seg 1 million kroner fra den nye krisepakken til å pusse opp

Aktivering - Brukernavn og passord - IT-hjelp

Det går an å bruke andre ord enn og og så. Se her: I tillegg er det dyrt å reise med buss når en ikke har ungdomskort. Dessuten går bussrutene ikke akkurat dit du skal, slik at du må bytte buss flere ganger. Da må du gjerne vente lenge på neste buss. Hvis det er sent på kvelden, er det mange gonger ikke satt opp buss på den ruta Klikk Verifiser/Authenticate og logg inn med din Feide-bruker for å få tilgang til innholdet. (Det er for tiden problemer med live-avspilling, men ikke on demand-avspilling. Ved problemer med live-streaming i Chrome eller Firefox, kan det hjelpe å bytte til Microsoft Edge Søkertallene klare: Nytt UiS-studium føyk rett inn på topp ti-listen i Norge. Sykepleien er det mest populære studiet på UiS. Våre innvandrarar. Til toppen Besøksadresse: Vi brukar cookies og dine data til å forbetre og tilpasse tenestene, tilboda og annonsane du ser og brukar. Vil du lagre dine personverninnstillingar

Bruker og hjelper : komplementære roller under gjensidig påvirkning. Sande, Elisabeth Sortland. Master thesi Fra mai 2020 er det nødvendig med @uio.no etter brukernavnet for å koble seg til eduroam. Trådløsnettet på UiO heter Eduroam. Nettet krever pålogging. Du kan logge på med: brukernavn og passord fra UiO brukernavn og passord fra en annen institusjon som er tilknyttet Eduroam brukernavn og. Til slutt blir du bedt om å laste ned Teams-skrivebordsprogrammet eller bruke Teams-nettappen. Når du begynner å bruke Teams, blir du bedt om å invitere andre til å bli med i Teams-organisasjonen din. Personer du inviterer, trengerikke å gå gjennom denne prosessen. De kan ganske enkelt bli med i en Teams-organisasjon Dette er traumatiske hendelser over tid slik som krig, seksuelle overgrep og omsorgssvikt over en lengre periode (Terr, 1991). Oppgaven tar utgangspunkt i følgende problemstilling: «Hvilken kompetanse har pedagoger i barnehagen til å møte barn som har opplevd traumer og hvordan bruker de eventuelt denne kompetansen i barnehagehverdagen? Godtar du informasjonskaplser, ofte kalt cookies, aksepterer du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Informasjonskapsler brukers for å gjøre navigering, kommunikasjon og tjenester bedre for deg som bruker.Innstillinger Godt

Er du en Feide-bruker og har problemer med innlogging? Ofte stilte spørsmål om Feide innlogging, klikk her. Hvis du ikke finner svar, ta kontakt med din lokale brukerstøtte. Kontaktpunktet finner du ved hjelp av søkefeltet over. Hva skal jeg søke etter SiS (Studentsamskipnaden i Stavanger) er en servicebedrift som skal legge forholdene til rette for at du, som student i Stavanger eller Sandnes, skal få en best mulig studietid Plagieringskontroll - Bruke Urkund i Inspera . Detaljer Skriv ut. Målgruppe: Medarbeidere Tema: Studier. Tagger: eksamen plagiering plagieringskontroll digital eksamen inspera urkund inspera assessment. Bruk av Urkund i Inspera Assessment for ansatte 3. november 2020 kl. 11:26 UiS skal tilby forretningsjuss. Neste haust startar Universitetet i Stavanger opp eit masterstudium i forretningsjuss. Det vil gi studentane spesialkunnskap om. Som bruker skal du få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Disse informasjonskapslene benyttes på inn.no. Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no) Søk

Tjenester - Universitetet i Stavanger - student

Avslutning av IT-bruker for studenter ved UiS

Kontakt IT-avdelingen - Universitetet i Stavange

UiS-modellen er altså ikke bare den mest rasjonelle og kostnadseffektive. Den synes også å være den klart mest faglig nyskapende, og bidrar til å løse legemangelen - raskt og treffsikkert. Gradsrett til UiS vil utvilsomt løfte kvaliteten for hele Helse-Norge, og valget burde derfor være soleklart: Flere studieplasser i medisin er tingen og Universitetet i Stavanger er stedet Første gang du logger inn må du bruke funksjonen 'Glemt passord' for å få tilsendt et passord. Du bør deretter endre til et selvvalgt passord. Forskerforbundet ved UiS ivaretar medlemmenes interesser gjennom drøftinger, forhandlinger og bistand Du gjør lurt i å bruke standard installasjons-katalog. bilde 6 . Igjen, path i bilde over er for verson 2009b, du installerer en nyere versjon og har derfor en litt annen path. bilde 7 . Velg riktig lisens under og lagre den i en fil, license.txt Lisensfil for bruk i pc-stuer og undervisningsrom SERVER matlabk.lm.ux.uis.no ANY 27007 USE_SERVE Mens noen av elevene uttrykker at de er glade for at de ikke fikk lov å bruke mobil før de gikk i 6. eller 7. klasse, er det andre elever i reportasjen som sier at de ikke tror det fungerer med aldersgrense, og at det er opplæring som må til: «Nettvett må læres allerede i 1. klasse. Dere må heller lære 9-åringer å takle sosiale medier Akademia bruker konsulenter for 2,5 milliarder NTNU alene bruker over en halv milliard på konsulenter og fremmedtjenester. — Vi burde vært flinkere til å utvikle rådgivere av ulike slag fra egne krefter, mener styremedlem Aksel Tjora

Medisinstudium ved UiS er både solidarisk og klokt. LEGEUTDANNING: Mens noen tenker nytt, går andre rett i forsvarsposisjon - med angrep som det beste forsvar. Når UiB, UiO, UiT og NTNU vil trekke stigen opp etter seg, er det verken solidarisk eller bra for norsk medisinutdanning UiS fornyer utdanningene hvert år for å møte framtidens arbeidsmarked. Vi bruker referanser fra det som skjer i arbeidslivet og det som skjer i forskningen for å videreutvikle studiene. Mer Informasjon. Her får du tilgang til diverse tenester ved Det tekniske-naturvitenskapelege fakultet ved Universitet i Stavanger. Tilgangen er gradert slik at noen har full tilgang, mens alle andre kun har lesetilgang Bruker smilefjes for å bli kvitt mobbing. NRK Østlandssendingen (14. januar 2015): Etter hvert friminutt på Kurland skole i Lørenskog skriver førsteklassingene et smilefjes eller et trist fjes på en lapp. Slik vil skolen forhindre mobbing og avdekke konflikter

Økning i kveldsundervisning på UiS: - Forstår ikke hvordan studiehverdagen skal gå opp. Studenter ved UiS sier de må si opp deltidsjobber og omorganisere privatlivet etter at universitetet la større deler av studiet til kveldstid Du skal bruke bibliotekets proxy-server for å få tilgang til databaser, elektroniske bøker og tidsskrifter, selv når du ikke er plassert på Universitetet i Stavangers nett. Bruken av denne serveren gjelder kun for ansatte og studenter ved Universitetet i Stavanger, men krever legitimasjon, i form av brukernavn og passord (brukernavn og passord for UIS) Vil du ha mer lek og aktivitet i lese- og skriveundervisningen din? Drama kan være en fin måte å engasjere og motivere de fleste elever på, og gir mulighet til å lære gjennom samhandling og skapende virksomhet. Ved å bruke drama som metode kan en legge til rette for undring, utdyping og utforske aktuell tematikk

Bildebøker med inngang til språk og tema i ulike fag. Lesegleder Kjersti Langvik har laget en flott liste med billedbøker som åpner for refleksjon, både rundt hvordan vi bruker språket, og om forskjellige tema i en rekke forskjellige fag Flott og arealeffektiv leilighet med solrik terrasse - Nær UIS fra FINN. Kart og flyfoto

Søketips, n ettkurs, videoer og andre gode resursser om litteratursøking.. Er du helt ny, kan nettkursene som viser grunnleggende søk i Cinahl være nyttige.. For ansatte, phd'er og masterstudenter anbefales phd on track og kunnskapsbasert praksis. Lenker til tidligere masteroppgaver fra UiS og andre norske universiteter: se under Akademisk skrivin Eksamenstid: 3 timer. Tidspunkt: 5. februar 2018. Ved Universitetet i Stavanger (UiS) tar studentene medikamentregningseksamen i slutten av første semester kan bruke resultatet til å si noe om hva Norges befolkning generelt mener om EU. Problemet er at vi har tatt utvalget vårt kun fra en bestemt delmengde av populasjonen Norges befolkning. 5. Dersom vi har valgt de 1000 tilfeldig fra delmengden høyrevelgere i Bærum kan vi bruk

Sideleie tryggest også for de med nakkebrudd - UiS

Oria er vår bibliotekskatalog hvor man kan søke opp hva vi har av bøker og tidsskrifter.. Menyvalget Biblioteket på UIS betyr at du søker i det vi har på Medisinsk og psykiatrisk bibliotek på SUS og ellers på Universitetsbiblioteket i Stavanger, inkludert e-bøker og e-tidsskrifter Lokaliser en sykkel du vil bruke i kartet i appen, og lås den opp. Bruker du sykkelen i mer enn en time, betaler du 1 krone i minuttet etter den første timen. PS: Jobber du i en HjemJobbHjem-bedrift og registrerer mobilnummeret ditt i billettappen, kan du bruke sykkelen kostnadsfritt i en time uten gyldig billett

Uis it bruker aktivere: nye studenter og ansatte må

Bruker for mye tid på skriftlige læringsmål Høyskolene har forskjellig praksis for utarbeidelse av læringsmål i praksis. Ingrid Tjoflåt, førstelektor ved Institutt for helsefag, Det Samfunnsviten - skapelige fakultet, UiS. H vorfor skal sykepleiestudentene i begynnel - sen av hver praksisstudie bruke verdiful UiS må bruke fond. Universitetet i Stavanger må gripe sjansen nå og bruke penger fra universitetsfondet for å få kiropraktorutdanning på plass. Foto: Aleksander Nordahl / Scanpix o Bruke tid hos pasienten, han skal ha minst 1 time samtale/besøk utenom den tiden vi utfører daglige gjøremål hos pasienten. o Tilstrebe god dialog og hjelpe pasienten med daglige mål o Å gjenta informasjon, særlig det som blir sagt om sykdommen og isoleringstide Onsdag 13. mai bruker Aftenbladet tre hele sider på en artikkel med overskriften «UiS-rektor Klaus Mohn får kjeft for å være utydelig om sine betalte styreverv». Hvem det er som kjefter, er det ikke godt å si Denne kan du lese ved å bruke kommandoen man (``manual''). Start med å skrive: % man 3 intro Dette gir deg introduksjonen til kapittel 3 i håndboken. (Glemmer du 3-tallet i denne kommandoen vil du få introduksjonen til kapittel 1 i stedet.) Kapittel 3 inneholder også standard funksjoner for FORTRAN og Pascal

Canvas og Inspera Universitetet i Stavanger - uis

Funksjoner. Det finnes egentlig bare funksjoner i C, altså ikke prosedyrer, men en funksjon kan returnere void (ingenting). Et program består av funksjonen main() som evt. kaller andre funksjoner. Hvis det ikke er spesifisert noen annen type, returnerer en funksjon et heltall (int) UiS-IKT tilbyr sertifiseringer for kursene ved vårt autoriserte testsenter PeopleCert i forbindelse med kurs som gjennomføres ved Universitetet i Stavanger. ITIL ® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited Som sikkert mange har fått med seg går me i gang med nytt, webbasert system for reservasjon av utstyr og rom, «connect2». Nettadressa er: https://connect2.uis.no/ og de brukar dykkar studentnummer og nettverkspassordet de brukar for å logga på maskinar på UiS Me set dette i full drift torsdag 1/11 og eg vil i forkant av overgangen overføra alle eksisterande utlån til det nye systemet. Studieverkstedet er åpent tirsdager 12-15 og torsdager 14-17 i underetasjen under biblioteket på Ullandhaug.. Kom på drop in-time for 20 minutters veiledning, eller bestill på studieverksted@uis.no og få 40 minutters veiledning Meld deg på kurset ved å klikke på den røde knappen ovenfor. Du registrerer deg da som bruker i systemet og må oppgi din e-postadresse og krysse av for ny bruker. OBS! Etter at du har registrert deg som bruker, vil du motta en e-post med en lenke som du må klikke på for å fullføre registreringen

Video: Læringsplattform (LMS) itslearnin

IT-user Self Service - UiS

Offisiell semesteråpning 2020. Den offisielle semesteråpning foregår i år på nett grunnet den pågående corona-situasjonen. Seremonien blir som vanlig både høytidelig og uformell, og sendes live klokken 1200 både på uis.no og på Facebook Fullført Bachelor i rettsvitenskap fra UiS gir fritak for de tre første årene på femårig masterprogram i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen. Dette innebærer at studenter med Bachelor i rettsvitenskap fra UiS kan søke seg inn på masterprogrammet i rettsvitenskap ved UiB via Samordna opptak, og få godskrevet de tre årene ved UiS som de tre første årene på masterprogrammet ved. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren din, forutsetter vi at du tillater å motta informasjonskapsler. Telefaks: 51 83 32 50: lesesenteret@uis.no. ledelse barnehagen 29-30.08.17 hva er ledelse? ledelse er ethvert forsøk påvirke adferden til et individ eller en gruppe (gotvassli) påvirke andre mennesker fo Når du bor i en av våre boliger, har du mange fordeler. Våre boliger finner du på/nær UiS og høgskolene. SiS har til sammen 1.564 hybler og leiligheter fordelt på 13 boligområder (se kart). Du finner boliger for single, par og familier - både i Stavanger og Sandnes. Alt er inkludert i husleien, både strøm, nett og vaskeri

Mer Informasjon. Her får du tilgang til utstyrsdatabasen ved Det tekniske-naturvitenskapelege fakultet ved Universitet i Stavanger. Tilgangen gradert slik at ingeniørene har full tilgang, mens alle andre kun har lesetilgang SiS barnehage tilbyr trygge, gode og rimelige barnehageplasser for studenter. Fokusområdet til SiS barnehage er friluftsliv, og vi har en samarbeidsavtale med Stavanger Turistforening Universitetet i Oslo er det eldste og høyest rangerte universitetet i Norge. Universitetet har over 27 000 studenter og 6000 ansatte. UiO har ledende forskningsmiljøer og landets bredeste studietilbud

Bruk av forelesningsopptak ved UiS (Click this link for English version / Klikk her for engelsk versjon) Innlogging (gjelder ikke alle emner) Det første man møter når man klikker på lenken til et emne eller til en forelesning, er en dialogbok På denne siden vil du finne steg-for-steg forklaringer av vanlige søketeknikker innen flere medisinske referansedatabaser. Denne siden er ment som en referanseside til repetisjon etter fullført kurs eller egenstudie i søkemetodikk og er ikke ment som en komplett guide innen systematiske litteratursøk Hei! Jeg vurdere å gå sykepleien høsten 07,men ettersom jeg ønsker å bli gravid så lurer jeg på om det er noen her som har tatt det studiet med baby.. hvor mye må en være på skolen..? er det mye obligatorisk osv.. håper noen kan hjelpe: Hib , uis eller hioa ? » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; Hjelp oss å rapportere regelbrudd. Logg inn for å følge dette . Følgere 0. Hib , uis eller hioa ? Av Anonym bruker, Mars 8, 2015 i Anonymforum.

Illustrasjon: Shutterstock/Unit 20-10-2020 00:18 CEST OsloMet, NTNU og UiS først ut i Arbeidslivsportalen Lansering av Arbeidslivsportalen er nå rett rundt hjørnet etter at Unit ha Studentorganisasjonen StOr ved UiS. 5. oktober 2016 · Stine og Anine fra Bærum ønsker å bruke pappas penger på SCHPA ;) Husk å stemme ved Studentvalget Hvordan bruke Zotero på flere datamaskiner # Hvis du ønsker å bruke Zotero på flere maskiner er den beste måten å synkronisere Biblioteket ditt automatisk via Zotero-serveren. Du må også registrere deg og logge inn på Zotero-serveren. Du vil da finne Biblioteket ditt under My Library PowerPoint - Bruke UiT maler . Se video som viser hvordan du kan bruke UiT malene i PowerPoint, både på UiT Pc og på private datamskiner. Vis video. Til ITA-kurs brukerstøtte toppside. Driftsmeldinger fra ITA: Opprettet 06.11.2020: Vedlikehold på lisensservere for Petrel og Move 11. november. Opprettet 02.11.

IT-BRUKERKONTO Ui

Misbrukte UiS-rektorens navn i svindelforsøk. Khrono. 24.10.2020. Samisk høgskole bruker mange krefter på å oversette viktig informasjon fra norske myndigheter. Khrono 07.11.2020. Relaterte saker. Anskaffelse og implementering av laboratorieautomasjon ved Sykehuset i Vestfold Vil bruke eksperter fra UiS. Stavanger Frp vil heller at noen i fagmiljøet på Universitetet i Stavanger (UiS) undersøker hva som gikk galt i Kampen-saken

Er det greit å bruke begrepet «fremmedkulturellDatamodellar kartlegg kreft - UiSNår syvåringer føler seg likt av læreren, går lesingenLivsmestring - Blogg - Læringsmiljøsenteret

Bruker du IMAP, må du i denne perioden, bruke broremann1.ux.uis.no som imap- og smtp-server. For SSH innlogging bruk badne7 eller marton2. 2009-07-15 Kort strømbrudd, < 4 min, strømmen tilbake ca 15:53:0 UiS Subsea, Stavanger, Norway. 1 272 liker dette · 14 har vært her. UiS Subsea is an innovative student organization at the University of Stavanger NTNU alene bruker over en halv milliard på konsulenter og fremmedtjenester. - Vi burde vært flinkere til å utvikle rådgivere av ulike slag fra egne krefter, mener styremedlem Aksel Tjora. Tall fra statsregnskapet, som Khrono har funnet fram, viser at offentlige universiteter og høgskoler i 2019 brukte drøyt 2,5 milliarder kroner på konsulenttjenester, kjøp av fremmedtjenester og vikarbruk Informasjon og rutetider for Kolumbus rute X76: Randaberg - Viste hageby - Kvernevik - UiS - Forus - Kvadra

 • Arena badedrakt dame.
 • Øsofagitt symptomer.
 • Norsk olje.
 • Hausverwaltung schopfheim.
 • Norsemen review.
 • Sims 4 cheats mac.
 • Protein i kött.
 • Gabriel macht alter.
 • Bokhveteskall.
 • Über leben in demmin kino berlin.
 • Aftenposten pluss pris.
 • Dusj tilbehør.
 • Bierkeller tübingen.
 • Scorpion wind.
 • Dobbelt befruktning.
 • Lage puslespill.
 • Romsdalsbunad husfliden.
 • Png in illustrator bearbeiten.
 • Skf norge.
 • Båter til salgs i kroatia.
 • Majones sennep dressing.
 • Fugleskremsler.
 • Laktoseintoleranse kviser.
 • Www sawgrass mills mall directory.
 • Al ko.
 • Times universities ranking.
 • Zara home lampy.
 • Enjo støvmopp.
 • Rotfylling betennelse antibiotika.
 • You know i had to do it to em copypasta.
 • Toro ferdig pizzabunn.
 • Overse tvillinger på ultralyd.
 • Master finance nhh.
 • Kjernekraft avfall.
 • Brückentier schnabeltier.
 • Tschad sehenswürdigkeiten.
 • Sekter i nord norge.
 • Coraline forfatter.
 • Drammen storkommune.
 • Små poteter i ovn.
 • Svekket immunforsvar behandling.